Prodej bytu 2+kk 67 m², Praha

10 570 000 Kč B včetně provize, včetně právního servisu
Makers Reality

Makers Reality

Praha, Vinohradská 2133/138

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderní a luxusní byt o dispozici 2+kk s výměrou 67 m2, nacházející se ve vyhledávané lokalitě Britská čtvrť, Praha 5 – Stodůlky. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží novostavby z roku 2019 a je připraven k okamžitému nastěhování.

Interiér bytu je kompletně zařízen a splňuje nejvyšší standardy moderního bydlení. Kuchyňská linka německé značky SCHUELLER je plně vybavena kvalitními spotřebiči. Byt je vybaven inteligentním systémem, kterým lze pohodlně ovládat přes mobilní telefon. O příjemné vnitřní klima se postará klimatizace DAIKIN a systém rekuperace. V pokojích jsou instalovány elektrické venkovní žaluzie a na podlahách najdete kvalitní dřevěnou podlahu. Součástí bytu je také vybavená ložnice, šatna a praktická komora.

Dominantou je prostorný balkón orientovaný na jižní stranu, ideální pro odpočinek a relaxaci. Bezpečnostní vstupní dveře SHERLOCK zajišťují vysokou úroveň ochrany. Luxusně zrekonstruovaná koupelna nabízí příjemné a elegantní prostředí. Do rekonstrukce interiéru majitel investoval přibližně 1 milion korun, což zaručuje špičkovou kvalitu provedení.

Lokalita Britská čtvrť je atraktivní a oblíbená pro svou výbornou občanskou vybavenost, blízkost k obchodním centrům, restauracím a parkům. Výborná dopravní dostupnost zajišťuje snadné spojení s centrem města i ostatními částmi Prahy.

Pokud hledáte komfortní bydlení ve výjimečné lokalitě, tento byt je ideální volbou.
Cena bytu činí 10.570.000,- Kč včetně provize RK.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.
Při kontaktu uveďte prosím identifikační číslo zakázky ID: RS194

Základní údaje

Dopravní spojení MHD
Balkóny Terasa
ID nemovitosti RS194
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 67 m²
Patro 1
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Makers Reality

Praha, Vinohradská 2133/138

Zobrazit kompletní nabídku RK

Makers Reality

Sdílet nemovitost

TOPlist