Prodej bytu 2+kk 63 m², Praha

10 177 000 Kč E
1/9
Engel & Völkers Prague

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečný byt s dispozicí 2+kk s galerií v prestižní lokalitě pražských Vinohrad. Byt se nachází v 6. nadzemním podlaží historického činžovního domu, který prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2008. Součásti rekonstrukce byla půdní nástavba, během které v nejvyšších podlažích vznikly nové byty.

Byt o celkové užitné ploše 63 m2 je rozdělen do dvou úrovní. V první úrovni se nachází prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem. Obývací pokoj je orientován do klidného vnitrobloku a díky klasickým dřevěným oknům má příjemnou atmosféru. V místnosti je také instalována klimatizace, která zajišťuje komfort během horkých letních měsíců. Z obývacího pokoje se vstupuje do ložnice, která je orientována na východ a disponuje střešními okny. Součástí ložnice je en-suite koupelna s vanou, umyvadlem a toaletou.

Z předsíně vedou schody na galerii, kterou lze využít jako pracovnu, odpočinkový kout nebo jako další pokoj. V této části bytu je umístěn plynový kotel, který zajišťuje vytápění celého bytu.

Byt je v dobrém udržovaném stavu a představuje ideální řešení pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v centru města nebo pro investory, kteří mají zájem o nemovitost v jedné z nejžádanějších částí Prahy. V domě je k dispozici výtah, který vede do 5. podlaží, takže k bytu v 6. podlaží je nutné vystoupat jedno patro po schodech.

Základní údaje

Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Druhy bytů Mezonet
ID nemovitosti 241339
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 63 m²
Patro 5
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist