Prodej bytu 3+kk 72 m², Praha

Cena na dotaz C dohodou, Info v RK, včetně provize
 Broker Consulting, a.s.

Nemovitost nabízí

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Popis nemovitosti

S potěšením vám představujeme jedinečnou příležitost k pořízení prostorného bytu o dispozici 3+kk, který se nachází v atraktivní a klidné části Prahy Běchovic. Tento byt, jehož užitná plocha činí 72 m2, je ideálním místem pro rodinné bydlení nebo pro ty, kteří hledají komfortní a moderní zázemí.
Po vstupu do bytu vás přivítá prostorná chodba s oddělenou komorou, která nabízí dostatek úložného místa.
Srdcem bytu je vzdušný obývací pokoj propojený s moderní kuchyní.. Dva oddělené pokoje poskytují soukromí a pohodlí pro členy domácnosti, ať už se jedná o dětský pokoj, pracovnu nebo ložnici.
Koupelna je vybavena vanou, přičemž součástí koupelny je prostor pro pračku i sušičku. Samostatné WC zajišťuje maximální komfort a praktičnost.
Jedním z největších lákadel tohoto bytu je prostorná lodžie o velikosti 10 m2, která se pyšní krásným výhledem do okolní přírody.
Byt je vybaven centrálním vytápěním a klimatizací, což zaručuje příjemné klima po celý rok, ať už se jedná o horké letní dny nebo chladné zimní večery.
Součástí nabídky je také garáž, která poskytuje bezpečné parkování pro vaše vozidlo a další úložný prostor v podobě komory přímo u bytové jednotky.
Lokalita Běchovice nabízí skvělou dostupnost do centra města, přičemž si zachovává klid a pohodu venkovského bydlení. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, škol a zeleně, ideální pro rodinný život.
Neváhejte a využijte tuto jedinečnou příležitost k pořízení vašeho nového domova. Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.
S financováním vám v rámci prodeje rádi pomůžeme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 64866
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 72 m²
Patro 3
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist