Prodej bytu 3+kk 95 m², Praha

Engel & Völkers Prague

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Popis nemovitosti

Zrekonstruovaný byt 3+kk se nachází ve 4. nadzemním podlaží velmi dobře udržovaného činžovního domu pouze pár kroků od náměstí Jiřího z Poděbrad. Dům má opravenou fasádu, společné prostory a vyměněná okna za nová dřevěná izolační. Dům je vybaven moderním výtahem, který vede do mezipatra. Ve vnitrobloku je instalovaný stojan na kolo, lavička s posezením a přístup k nově vytvořeným sklepním kójím.

Byt samotný je velmi prakticky řešený, jelikož jeho pokoje jsou orientované jak do ulice, tak do klidného vnitrobloku. Prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou směřuje do ulice Ondříčkova, zatímco dva další pokoje jsou orientované do tichého vnitrobloku. Velká okna a vyšší poloha bytu zajišťují dostatek denního světla ve všech místnostech.

Každý pokoj má vlastní vstup, což zaručuje soukromí a pohodlí pro všechny obyvatele bytu. Koupelna i samostatná toaleta jsou přístupné z předsíně, přičemž koupelna je dostatečně prostorná pro umístění pračky se sušičkou. Vstupní hala je prakticky zařízená vestavěnými šatními skříněmi, které poskytují dostatek úložného prostoru.

Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem, což zajišťuje nezávislou regulaci tepla. K bytu také náleží sklepní kóje, která se nachází ve zrekonstruovaném vnitrobloku.

Základní údaje

Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 241108
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 95 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Mgr. Karolína Marchlíková

Mgr. Karolína Marchlíková

POSLAT DOTAZ

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist