Prodej bytu 4+kk 114 m², Praha

16 550 000 Kč B včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o.

KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o.

Praha, Londýnská 730/59

Popis nemovitosti

Hledáte pohodlné a stylové bydlení s dostatkem soukromí? Rádi bychom vám představili jedinečnou rezidenci v klidné vilové čtvrti v Praze 9 - Běchovicích.

Nabízíme prostorný byt 4+kk o ploše 114 m2, který se nachází v této vyhledávané lokalitě. Byt je součástí moderní novostavby, která kombinuje stylový design s vysokým komfortem. K bytu patří také prostorná terasa o rozloze 16 m2, soukromá zahrada o ploše 214 m2 a dvě parkovací místa. V interiéru najdete kvalitní vinylové podlahy a italskou dlažbu v koupelnách.

Byt nabízí nejen komfort, ale i pocit útulnosti a soukromí, který byste běžně našli v rodinném domě. Každý byt je vybaven vlastním tepelným čerpadlem pro podlahové vytápění a solární elektrárnou, což přispívá k nízkým nákladům na energie a ekologickému provozu domácnosti.

Rezidence je situována v zelené a klidné oblasti, obklopená vilovými domy. Praha 9 - Běchovice nabízí poklidné prostředí s blízkostí přírody, ale zároveň skvělou dostupnost do centra Prahy. Tato lokalita je oblíbená pro své klidné ulice, historické domy a blízké parky, které jsou ideální pro rodiny, sportovce i milovníky procházek. V okolí je veškerá občanská vybavenost, včetně škol, školek, obchodů a kaváren, a díky výborné dopravní dostupnosti je centrum města snadno dosažitelné.

Tento byt není jen místem k bydlení, ale nabízí i jedinečný životní styl. Objevte pohodlí a moderní komfort, který tato rezidence poskytuje, navržená renomovaným architektem Ing. Arch. Vojtěchem Hromkem z ateliéru FOGLAR ARCHITECTS.

Těšíme se na váš zájem! Více informací najdete na rezidencerettych.cz.

Financování rezidence:

Pro naše klienty jsme zajistili speciální úrokovou sazbu 4,49 % p.a., aby vaše investice byla co nejvýhodnější. Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně financování, rádi vám pomůžeme!

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Mezonet
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Dlažba
ID nemovitosti 2023020
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 114 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o.

Praha, Londýnská 730/59

Zobrazit kompletní nabídku RK

KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist