Pronájem bytu 2+1 84 m², Praha

46 000 Kč za měsíc G + poplatky: viz text
Engel & Völkers Prague

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Popis nemovitosti

Pinkasův palác ze 16. století prošel kompletní rekonstrukcí s důrazem na zachování původních historických prvků a současně na vytvoření moderní rezidence. Ta nabízí výtah, recepci, wellness s finskou a parní saunou, posilovnu a možnost parkování.

K pronájmu je luxusní plně zařízený a klimatizovaný apartmán s dispozicí 2+1 v prvním podlaží této exkluzivní rezidence.

Apartmán má praktickou dispozici se samostatnou ložnicí s vestavěnými skříněmi a en-suite koupelnou s vanou i sprchovým koutem, velkorysý obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň na míru se spotřebiči Miele s jídelním stolem.

V apartmánu jsou dřevěné podlahy, klimatizace, vestavěné skříně a elektricky ovládané rolety. Pračka a sušička jsou zabudovány ve vestavěné skříni a jsou součástí pronájmu.

Nájemci mohou využít různé úrovně služeb - od standardních až po exkluzivní hotelové služby. Byt je možné pronajmout i na střednědobé období od 6 měsíců.

Poplatky závisí na zvoleném balíčku služeb (Standard, Exclusive, Premium, nebo Deluxe), přičemž ceny začínají na 5 400 Kč měsíčně.

Zájemce je srozuměn s provizí realitní kanceláři ve výši jednoho měsíčního nájmu + DPH.

Základní údaje

Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 128878
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 84 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist