Pronájem bytu 3+kk 86 m², Praha

36 900 Kč za měsíc C včetně 2 garážových stání + poplatky 7.000 Kč + energie 1.000 Kč. Kauce 2x nájem + provize RK., včet
Keller Williams Czech Republic

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Popis nemovitosti

Představuji vám jedinečnou příležitost pronájmu moderního a světlého bytu o dispozici 3+kk a rozloze 86 m2 (celková plocha včetně dvou prostorných balkonů činí úctyhodných 101 m2) v novostavbě z roku 2022, která se nachází v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Prahy 8, poblíž Čimického rybníku a přírodního parku Draháň-Troja.

Tento nadstandardně zařízený byt je situován ve 2. nadzemním podlaží budovy s výtahem, orientován na jihozápad, což zajišťuje dostatek denního světla po celý den. K bytu náleží dvě parkovací stání v podzemních garážích, dva balkony s nádherným výhledem do zeleně a praktický sklep. V domě je rovněž k dispozici kočárkárna a kryté parkovací stání pro návštěvy.

Vybavení bytu splní i ty nejnáročnější požadavky na moderní bydlení. Luxusní kuchyň je vybavena spotřebiči značky AEG, kamennou pracovní deskou a dalšími prvky, jako je výrobník ledu a filtrované vody, americká lednice nebo zapuštěná indukční deska. Obývací pokoj je podtržen elegantním podsvícením, které vytváří příjemnou atmosféru. V ložnicích najdete zatemňovací závěsy a v hlavní ložnici velkou vestavěnou skříň s přístupem na menší balkon. Byt nabízí dvě WC, prostornou vanu a pračku se sušičkou AEG.

Okolí bytu je ideální pro rodiny i jednotlivce, kteří ocení blízkost přírody a kompletní občanskou vybavenost. Přímo před domem je dětské hřiště, které se brzy rozšíří, a v okolí naleznete několik obchodů, školek, škol a dalších služeb, jako je OC Krakov se širokou nabídkou obchodů a služeb. Skvělá dopravní dostupnost do centra Prahy i do přírody zajišťuje zastávka autobusu Libeňská nedaleko od domu. Energetická náročnost budovy - C.

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v klidné lokalitě s perfektním zázemím.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky, Provize
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Inženýrské sítě Internet
Parkování Garáž
ID nemovitosti 26751
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 86 m²
Patro 1
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist