Pronájem kanceláře 245 m², Praha

73 000 Kč za měsíc G bez poplatků, + provize RK
Makers Reality

Makers Reality

Praha, Vinohradská 2133/138

Popis nemovitosti

ID zakázky: F1106

Nabízíme k pronájmu kancelář o rozloze 245 m2 v prestižní budově na Malé Straně.

Máme pro vás nabídku moderního kancelářského prostoru v prestižní historické budově na Malé Straně v Praze. Tento unikátní prostor o rozloze 245 m2 se nachází v 4. NP a nabízí úchvatný výhled na Pražský hrad a okolní historickou část hlavního města.

Budova se pyšní vynikající dopravní dostupností a nachází se přímo u zastávky tramvaje Hellichova, odkud se pohodlně dostanete do centra města za méně než 10 minut. Lokalita v centru je ideální díky blízkosti veřejné dopravy, bank, kaváren a další infrastruktury, což je výhodné pro firmy hledající prestižní adresu s výbornou dostupností.

Samotný kancelářský prostor je prostorný, světlý a je rozdělen do pěti místností. Součástí je i kuchyň, dvě WC a technická místnost. Kanceláře mají světlou výšku stropů 3 metry, velká okna zajišťují přirozené osvětlení a výhledy do okolí vytvářejí příjemné pracovní prostředí.

Budova je vybavena optickým kabelem, centrální klimatizací a nabízí vysoký standard bezpečnosti díky přítomnosti několika ambasád. Vstupní recepce přináší komfort pro návštěvníky i nájemce, a k dispozici jsou také parkovací stání pro auta i kola.

Měsíční nájemné činí 11,9 EUR/m2 + poplatky 49 Kč/m2.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

Kancelář je k dispozici ihned.

Pro bližší informace a domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte. Uveďte identifikační číslo zakázky - ID: F1106.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky, Provize
ID nemovitosti F1106
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 245 m²
Patro 2
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Makers Reality

Praha, Vinohradská 2133/138

Zobrazit kompletní nabídku RK

Makers Reality

Sdílet nemovitost

TOPlist